Søndag d. 4. oktober 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

COVID-19  
På grund af de gældende restriktioner, er der begrænset antal tilhørerpladser, hvorfor reservation forud er nødvendig. Ved hver koncert er der et link til reservationssystemet. Der kan højst reserveres 2 pladser. Reservationsmuligheden stopper, når der ingen ledige billetter er.

Trio Brise er en nyligt sammensat klassisk blæsertrio bestående af Marie Helene Bessesen på klarinet, Britt Jelena Dürr på fagot og Gitte Nyholm Klausen på fløjte.

De tre musikere kender dog hinanden tilbage fra deres tid på konservatoriet samt i flere forskellige orkestersammenhænge. De har hver især assisteret i flere af landets symfoniorkestre samt i andre orkestersammenhænge, hvorfor de tit har siddet i træblæsergruppe og musiceret sammen. Dette er hen ad vejen blevet til et tættere samarbejde de tre musikere imellem, og således er Trio Brise opstået.

Ved eftermiddagens koncert bydes på musik skrevet for både trio- og duo besætning med værker komponeret af blandt andre Jaques Ibert, Gaspard Kummer og Finn Høffding. Der vil blive fortalt om værkerne og komponisterne undervejs i koncerten.

 

Reservation her
fra søndag den 27. september

 

 

  

Efterårskoncert
Sted Sorø Landevej 258, 4230 Skælskør
Pris
Gratis