Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert

Dato
Torsdag d. 14. juli 2022, kl. 20:00
Sted
Skælskør Kirke, Gammelgade 2, 4230 Skælskør
Pris
Gratis

Mikkel Andersen, guitar

Mikkel Andersen er en sand mester på guitarstrengene. Hans musik veksler mellem blide toner som flyder som en rislende bæk og intense spanske og latinamerikanske rytmer og giver publikum mulighed for at læne sig tilbage, lade tankerne flyde og nyde musikken.

Mikkel Andersen ejer og driver Københavns Guitarskole - Casa de la Guitara, hvor ca. 50 elever hver uge bliver undervist i guitarspil af ham selv eller hans to musikstuderende lærere, Dávur Birgisson og Jonas Egholm.  Mikkel Andersen er uddannet på det danske musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Ved siden af sin lærergerning er han udøvende musiker og spiller koncerter i ind- og udland. At optræde er en vigtig del af hans liv og en nødvendig inspiration til hans undervisning:

”Når jeg spiller, oplever jeg indimellem et totalt samvær med publikum, så vi bliver fælles om musikken,” siger han.  

Mikkel Andersen har udgivet 3 solo-cd'er, der ofte spilles i P2 på DR. Han er anerkendt i Danmark og udlandet som fortolker af både traditionel og mere moderne og eksperimenterende musik.

En række udenlandske komponister har skrevet musik til Mikkel Andersen og inviteret ham til at give koncerter i Spanien, Sydamerika, Cuba, USA, Canada m.fl.